ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

حمایت سناتور آمریکایی از آموزش نیروهای اوکراینی

حمایت سناتور آمریکایی از آموزش نیروهای اوکراینی یک سناتور آمریکایی در راستای حمایت از اوکراین در جریان جنگ با روسیه، خواستار اجرایی شدن ایده آموزش نیروهای اوکراینی توسط ایالات متحده شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۱ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 10
کد خبر: ۲۴۴۷۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، سناتور لیندسی گراهام ضمن انتقاد از برخی مواضع دولت بایدن در قبال کشور اوکراین عنوان کرد از ایده آموزش نیروهای اوکراینی توسط آمریکا در خارج از کشور حمایت می‌کند.

 

به گزارش هیل، گراهام از اقدامات دولت بایدن برای اینکه از همان ابتدای جنگ روسیه و اوکراین ، تحریم‌های لازم را علیه کرملین اعمال نکرد و اقدامی برای ارسال تسلیحات به کی‌یف انجام نداد، انتقاد کرده و بر این موضوع تاکید کرد که اکنون فرصتی برای ازسرگیری این جنگ داریم و این فرصت از طریق در اختیار قرار دادن تسلیحات به اوکراین حاصل می‌شود.

 

وی همچنین بر این موضوع تاکید و از آن حمایت کرد که ولادیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین خواستار جمع‌آوری و استفاده از دارایی‌های روسیه در سراسر جهان است.

 

لیندسی گراهام در این رابطه عنوان کرد: این چیزی است که زلنسکی خواستار آن است. وی به دارایی بلوکه شده 300 میلیارد دلاری روسیه در اروپا اشاره کرده و عنوان کرد، نیاز است این دارایی‌ها مصادره شده و به اوکراین تحویل داده شود. وی در اظهاراتش بار دیگر بر حمایت خود از اوکراین در بحبوحه جنگ جاری این کشور با روسیه که بیش از دوسال پیش به این کشور حمله کرد، تاکید کرد.

 

گراهام عنوان کرد: اکنون زمان آن فرا رسیده است که اف- شانزده‌ها را به آنها بدهیم و به آنها اجازه دهیم تا با هواپیماها و توپخانه‌های دوربرد ما به اهدافی در داخل خاک روسیه حمله کنند.

 

وی همچنین عنوان کرد: باید به دنبال دارایی‌های پوتین در هر مکان و هر نقطه از جهان باشید و من فکر می کنم، اوکراین در تابستان پیش رو شتاب و قدرت نظامی خود را دوباره به دست بگیرد.


جو بایدن، به تازگی در نرماندی فرانسه با ولادیمیر زلنسکی ملاقات و دیدار کرد و در این دیدار از وی بابت تاخیردر تامین مالی و تسلیحاتی جنگ علیه روسیه از سوی ایالات متحده عذرخواهی کرد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار